23 apr. 2009

Kväll...

Då var det kväll i gen.. Dagen går ju så sjukt snabbt...
Jag känner att john blund har varit här med grus i mina ögon.. Han kunde väl kommit till ngn annan först, varför alltid välja mig?? Vad har jag gjort honom liksom ;)
Det sägs att det ska bli typ 20grader i helgen. Så underbart
Då kanske man ska lägga sig på gröningen och sola lite, blir kanske ingen sommar så då får man ta vara på solen nu ;)
Jonas bara skrattar åt mig när jag sitter här och skriver, men han måste hela tiden kolla vad jag skriver.. Han ler varenda gång han läser haha.
Evelina sa innan också till mig att det är roligt att läsa min blogg, hoppas ni tycker det för det är därför jag skriver ju!! Försöker skriva precis som jag pratar vilket ni ser ibland haha.
Hmm ska man lägga sig nu elr man ska sitta uppe ett tag till.
Förresten i morgon ska jag skämmas..Jag ska följa med jonas på jobbet. Sitta i hans lastbil..
Ska försöka få ngn fin bild som jag kan lägga ut.
Skulle egentligen följt med honom i dag men ville hellre rida melissa, vilket jag absolut inte ångrar med tanke på hur glad hon blev min älskling!

Tittade på hitta hem innan... Jag blir så förbannad! Hur fan kan man ta så dålig hand om sitt djur. Tänker på den där Zettern, hur kan man bara låta den må så.
Blir så lessen när man tänker på hur folk är, jävla idioter..
Men jag kan bli lika lessen när jag är inne på blocket och tittar på annonser. Tittar typ varje dag på amstaff annonser på blocket. Hur ofta läser man inte detta då: jag har en 6-8mån unghund som jag vill hitta ett nytt hem till pga ändrade familjeförhållande... VARFÖR köper man hund om man sedan ska lämna bort den???? Tänker bara på en som har hund på vårt dagis.
Hon har lämnat bort hur många hundar som helst innan och bara under två år ska hon lämna bort sin andra hund. Vad är det då för fel på henne? Varför??? Asså om jag tänker på hur jag och jonas är mot våra hundar så är där ingen som älskar sina hundar mer... Jag hade gjort allt för dem! Dem är mitt allt... Och det bästa är att de visar varje dag hur mkt dem tycker om en. Ja ni som läser detta förstår vilken djurvän jag är... HATAR MÄNNISKOR SOM ÄR ELAKA MOT DJUR!!! Och tänk minst tre gånger innan du skaffar hund, så du inte blir en av dem som vill sälja din hund inom några månader! När man köper en hund ska man va medveten om att man blir bunden i minst 10-15 år!!!! Så arg jag lät nu i slutet... Men lite arg är jag fatiskt när jag tänker på hur många djur som far illa som vi inte ens vet om!!

Spicy


Dags för att byta det ena bandaget. Är helt handikappad nu med min arm. Men blev ganska bra ändå hoppas jag!

Solen

Som solen tar.. Har legat och solat lite nu i bara bikini så skönt.
Men man ska nog va försiktig solen tar ju hur mkt som helst.
Normala hundar går ju och lägger sig i skuggan, men mina skulle ligga intill mig på min filt för de kunde ju inte ligga på enbart gräset haha.. Dem är konstiga.. Men världens mysigaste hundar.

Det gick jätte bra att rida lilla lissisen i dag. Hon tyckte det var roligt. Helt extremt bra väder att rida i också. Så hon fick va utan täcke nu, rulla sig utan täcke är det bästa hon vet haha.
Skulle tagit ett kort på henne men glömde.. Mitt minne. Guldfiskarna har bra minne jämfört med mig haha.
Nu ska jag hänga upp lite tvätt. Har hur mkt tvätt som helst som ska tvättas.
Förstår inte hur det kan bli så mkt tvätt av bara två personer..

Skor


Är dem bara inte så söta? Faktiskt väldigt nöjd :)

Nyponsoppa!

Japp det blev nyponsoppa till frukost. Gott som sören men är så fruktansvärt varm fortfarande..
Får vänta lite annars bränner jag min tunga och det är jobbigt haha..
Idag hade jag tänkt rida melissa i gen faktiskt. Känns bättre i armen nu än sist jag red henne.
Det enda jag inte får göra är ju att trilla av, så ska försöka hålla mig fast haha!
I morgon ska jag nog följa med Jonas på sitt jobb, mysigt att åka lastbil.
Men får se så han inte har så mkt, vill ju inte sitta där hela dagen.

Glömde skriva i går att jag köpte jätte kola skor på skopunkten haha.
Dem ser så små ut på mig och är jätte söta. Väldigt nöjd faktiskt.
Funderar på att ta en kort på dem och lägga in hmmm får se om jag gör det.

Läste att annika ska pierca sig på lördag, är lite avis för jag vill också ha en sån men kan ej iom hästarna. Jag hade säkert fastnat och dragit av den aj säger jag då.
Hon ska gör ett så kallat halvinplantat i handen. Där kommer bara sitta en sten på handen typ och så är där en krok under.. Vill ha det är jäte fint. Men jag funderar på att sätta två stycken på ryggen. Först över och sen under min tattuering. Hade blivit så fint, så glittrar ju det när solen skiner... Hmm ska jag göra det. Annika får göra först och säga hur det känns ;)