3 maj 2009

Vilken dag!

Oj vilken dag det har varit i dag haha..
Vi körde in Annikas bil i dag. Så när vi ändå var inne i stan så hämtade vi upp micke för att följa med oss ut på landet..
När vi väl kom ut på landet såg jag att hästarna hade tagit sönder staketet.
Och devil var inne hos en massa ston där han absolut inte ska va. Han var överlycklig för den ena shettisen brunstade så han hoppade ju nästan på direkt. Har aldrig varit med om en ettårs hingst som är så galen som han är. Kåtare än ngn annan (ursäkta uttrycket) men herregud han är 1 år!! Borde inte veta vad han ska göra.. Man kanske får kastrera honom... Men vill ju inte. Många duktiga hästmänniskor har ju berömt honom och sagt att han är väldigt fin..
Men blir han helt knäpp då blir det kastrering haha!! :)
När vi hade fixat hagen och fårr tag på lilla devil så var det dags för lite kaffe och cola.
Sen var det skogen som väntade.. Hundarna älskar att gå till skogen. Det bästa dem vet! :)
När vi skulle gå hem från skogen gör zantos och biggles ngt konstigt.
Så jag och micke går dit och kollar. Då är där en igelkott som cassie snabbt ser. Hon biter i den och sedan tar zantos också tag i den. Jag trodde dem skulle bita ihjäl den så jag fick panik och skrek.. Medans micke fick agera och skrika på hundarna. Dem släppte och skämdes som fan. Jag var så arg på dem så jag skakade! Stängde sen in dem i en hundgård. Jonas och micke kollade på igelkotten men den hade inte blivit skadad som tur är. Dem sticks ju så sjukt mkt så jag fattar inte hur dem kunde bita i den. Jävla hundar!!!
Så sen när vi kom hem var det rakt in i duschen med dem och snart ska jag sätta loppmedel på dem.. Fan vad äckligt om dem har fått loppor. Kliar på hela kroppen bara mantänker på det usch!!

Trevligt...

Vi hade verkligen jätte trevligt i går hos Titty och André!
Vi grillade och satt och snackade, var inte tyst en sekund. Men så brukar det va när vi träffas.
Men har inte träffat dem på jätte länge..
Vi hade våra hundar med oss.. Så skönt att dem funkar i hop faktiskt!
Men kayla och cassie är lite spända mot varandra men funkar ändå.
Höll på att ryka ihop en gång när kayla lekte ordentligt med Zantos, så blev cassie sotis och gick på kayla lite. Men det räckte att vi röt på dem så slutade dem direkt faktiskt..
Underbara små vovvar!!

Vad ska man annars göra en sån dag som idag? Jonas ville åka ut till mina föräldrar och rita upp lite hur vi vill bygga vårt hus och sånna saker.
Hmm ska vi göra det? Jag måste ju iaf ut till mina hästar så ok vi kan väl köra ut haha ;)

Just nu håller han på at dammsuga så duktig är han i lööv him!
Ha det gott allihopa!