26 maj 2009

Skrållan...

Idag hände det som gör att man inte vill hålla på med djur..
Jag har väl berättat att skrållan min lilla shettis inte mådde så bra...
Så vi lämnade ju henne i går på djursjukhuset...
Var och hälsade på henne iadg efter jobbet, var jätte jobbigt.
För när jag skulle gå till min bil ser jag hur hon följer mig med blicken och stannar upp när hon är ute och går med Sara. Ser bara den blicken framför mig, jätte jobbigt!
Hennes isblå ögon jag älskar dem!!!
Men så senare i dag ringde veterinären och sa att hon hade blivit mycket sämre och att där typ inte fanns ngt att göra för henne..
Så vi åkte in så fort vi kunde för att säga "hejdå".. Men lär mig aldrig hur man ska göra elr säga för att det ska kännas bättre för både mig och hästen... Jätte jobbigt jag är så sjukt känslig när det gäller mina djur.. Dem är ju mina bebisar... Har så ont i mitt hjärta när jag tänker på henne....
Min älskade lilla skrålle.. Tårarna börjar att rinna igen nerför kinderna..
Finns inget jobbigare än när mina djur lämnar mig... Varför? Hon var ju bara 8 år...?
Är så arg också på ett sätt..
För i fredes när vi upptäckte att hon var dålig ringde vi två veterinärer som tyckte att vi bara skulle avvakta för att se om det blev sämre elr bättre.
Sen i lördes kväll blev det ju värre och jag ringde veterinären. Han kom men gjorde ju som sagt inte mycket.. Söndagen var hon väl lite bättre men inte mkt bättre.
Så i går blev hon sämre i gen och vi ringde Katarina igen och hon kom ut men kunde inte förstå vad som var fel på henne.. Så hon skickade in oss till djursjukhuset, där dem heller inte hittade felet.
Hade jag vetat att hon skulle behöva lida så många dagar och åka in till JÄVLA djursjukhuset utan resultat så hade jag avlivat henne redan i fredes..
Känns som om hon fick stå ut med allt och sen slutade henne liv ändå varför..
Har så dåligt samvete för henne... Jävla veterinärer.....!!
Min lilla skrållan har ju bara varit hemma på gården sen hon var 1 år och aldrig åkt ngn stans..
Hon skulle fått sluta sitt liv hemma hos oss och inte där inne..
Älskar dig min älskade skrållan!