8 nov. 2009

Världens bästa!!











Jag ska försöka förklara hur mycket denna "människa" betyder för mig. Hon är helt enkelt världens bästa!! Tycker så mycket om henne så det gör ont i mitt hjärta. Tårarna börjar rinna ner för mina kinder nu när jag tänker på hur bäst hon är. Hon är mycket yngre än mig men är så mkt bättre att prata med än med många andra i min ålder. Hon ställer alltid upp för mig vad det än gäller. Bara helt underbar är hon!! Du betyder så mkt för mig Evelina!
Bara nu när allt har gått emot mig så har hon sagt såna saker som har gjort allt så mycket lättare. Hon är den enda som förstår mig fullt ut med Spicy!!
Hon är alltid hos mig i stallet även om hon är färdig med sin egna lilla prins!
Som i dag t.ex så var jag inne och åt hos mamma och pappa så när jag kom ut i stallet hade hon fyllt på med vatten till mina hästar! Sen väntar hon på mig när jag måckar till Lissa sen rider jag min älskade Prins Veleno då sitter hon ute i padocken och tittar och fryser... Man kan inte annat än avguda denna lilla varelse! Sen när jag var färdig med mitt så tog hon in sin lilla prins och jag tar in lissa sen så rider jag ut och hon går med.
Så under tiden vi är ute och "rider" så hör jag evelina ropa bakom mig. " Du Sofie jag har snart jullov då kan jag va här hos dig!! " Helnöjd var hon när hon sa detta. Och tänkt då på att hon precis har haft lov..
Det jag vill komma fram till Evelina är att du betyder jätte mycket för mig och tack för att du alltid står vid mina sida genom hemska och jobbiga tider men också när jag är överlycklig är du där hos mig!!
Min älskade lilla fis!!!