22 apr. 2009

Städat

Då har man precis badat båda hundarna och städat huset.
Skönt... Alltid lika skönt när det är nystädat.
Tänkte gå in och göra jonas sällskap i duschen!!

Frisören!

Idag ska jag till frisören ska bli skönt att få lite färg i håret igen :)
Men ska bara klippa så lite sommöjligt för jag ska låta det växa ut och bli långt.
Trivdes bra i det långa när jag hade löshår men tyckte det var jobbigt att sköta.
Iom att jag har så bra hår i mig själv så är jag inte van med att lägga ner hur mycket tid som helst på håret. Det fick man lite göra med det andra.
Sova med fläta, använda inpackning flera gånger i veckan, duscha det på ett speciellt sätt och föna det typ varje dag. Usch det var inte roligt. Men fint var det så det var värt jobbet den tiden jag hade det haah!

Efter frisören ska jag faktiskt åka till skopnkten även om jag har sagt att jag inte ska handla där mer. Men fick reklam från dem i går där var såna coola skor som jag vill ha och har letat efter.
Så tänkte jag att jag måste åka dit ändå haha. Så sjukt billigt. Och just sommar skor är lite slit och släng skor så då vill man inte lägga en hel förmögenhet på dem. :)
Sen efter det ska jag in till Hööks och köpa lite bandage grejor till Spicy. Ska lägga om båda hennes bandage var tredje dag i typ två veckor elr nått. Fast jag älskar ju sånt, borde läst vidare till djursjukvårdare. Men men var man lat så var man efter gymnasiet! Fast det är inte så konstigt egentligen, tänk så många år i rad man går i skolan usch.
Nu ska det ätas frukost sen ska jag rasta hundarna!!