1 maj 2009

Stan...

Har precis varit nere i stan med jonas peter och micke. Gick en sväng på knalle marknaden.. Vem har döpt det till det? Så fult namn haha!!
Sen satte vi oss på hampan ett tag. Ganska skönt väder men lite kyligt ändå!

Har tagit stygnen på ena benet på spicy i dag. Gick ganska bra. Det ena stygnet hade fastnat lite i skinnet för det hade varat lite. Men fixade sig ändå.
Så blödig jag är när det är mina egna hästar.
När jag var på djursjukhuset med skolan vad det inte mkt som fick mig att tycka det är äckligt.
Men nu räcker det att mina hästar ska få en spruta så tycker jag att det är jobbigt.
Så i dag när jag skulle ta stygnen så kände jag blodsmak i munnen. Och det är ju inget sår elr nått.. Varför är man sån med sina egna hästar för? Jo för dem är som mina barn.

Min mamma har då varit typ sjuksköterska för många hemma i döshult. Hon plåstrade ihop polacker som hade skurit sig i växthusen och fixade många djupa sår med tejp. Men när det gällde oss barn kunde hon inte ens ta mina stygn på min rygg. Jag tog väck två födelsemärken på min rygg och fick därmed sy. Men det klarade inte mamma. Så jag fick gå till läkaren och ta bort dem haha. Nog därför jag är sån med mina hästar.. Jag är deras mamma juh haha!

Nu ska jag lägga mig framför tv och käka godis med min man!
Ha det så bra alla!

I baksätet!


Och han är sur för han vill också sitta fram! Påminner om mig och min syster, vi bråkade alltid om vem som skulle få sitta fram Haha!

Åker bil!


Älskar att sitta fram med matte! Är hon inte helt underbar? Tänk när hon ska bli mamma!

Hmmm

Är inte all på samma underbara humör som jag var på igår..
Var försvann det liksom?
Ska snart åka och hämta sommar schemat på jobbet..
Ska kolla över det lite och visa för syrran. För hon ville nog jobba lite i sommar så jag får ändra lite i gen, men vad gör man inte för sin syster?
Vet inte alls vad jag ska skriva i dag..
Ha det så bra